Woonhuis

In het woonhuis van Casa Carlota vindt u 4 slaapkamers en 3 badkamers en daarnaast is er nog een appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers.

Casa Carlota ligt aan de westkust van Ibiza, de eilandkant met fabuleuze zonsondergangen en helder turquoise zeewater dat aan de Caribbean doet denken. Op 15km van het vliegveld en op 20km van Ibiza-stad ziet u Casa Carlota liggen in de campo. Het huis is gebouwd in de Ibicenca-stijl op een perceel van 2000 m2 en is omgeven door een hoge muur, waardoor u zich in een oase van rust bevindt. Het zwembad heeft heerlijke loungebedden en een buitenkeuken. Aan de eettafel, die ruimte biedt aan 12 personen, is het goed toeven tot in de late uurtjes.

Tuinkamer

De tuinkamer van Casa Carlota kijkt uit op het zwembad voor het ultieme vakantiegevoel.

De grote kamer met hemelbed en aparte badkamer omringen u met luxe. U duikt vanuit uw bed zo in het zwembad. Aan de grote tafel naast de buitenkeuken kunt u heerlijk genieten van een ontbijtje of relaxen in de zon.

Appartement

Aan de zijkant van Casa Carlota ligt een apart appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers.

Een slaapkamer heeft een hemelbed. Beide badkamers zijn voorzien van een douche en een toilet. De kamers komen uit in een tuin die rust en schaduw biedt. Ideaal voor een gezin met kinderen. Het appartement heeft een apart terras, maar u kunt uiteraard net als de gasten van het woonhuis ook gebruik maken van de buitenkeuken en het zwembad.